Vásárlói tapasztalatok 2018-07-13T12:23:22+00:00

Minden elismerésem a termékkel kapcsolatban! Semmi mellékhatása nincs és ez tényleg vágykeltő! Próbáltam már a Viagrát is viszont ott akkor is állt a szerszám mikor nem kellett volna. Ezzel a termékkel viszont csak akkor áll mikor inger jön felém, de akkor rendesen. A hatása számomra eltart még 2-3 napig is és érezhetően késlelteti a magömlésem. A feleségem oda és vissza van értem, nagyon szépen köszönöm ezt a terméket, helyre rázódott az életem és végre nincs görcsös bizonyítási érzésem. Üdv, Egy örök vásárlójuk! Laci

Kérem, hogy a szokásos módon postai átvétellel /postán maradó/ szeretném megkapni. Eddig pontosan rendben megkaptam és elégedett vagyok a termékkel. S nem csak én. A szexuális életünk valami elementárisan megváltozott.? Tegyem hozzá 58 évesek vagyunk.

Az Eromax tabletta ugyan nem csodaszer, de hatása csodás..-). Étkezés előtt 15 perccel bevettem egy tablettát. Alig egy óra elteltével már nem bírtam magammal! A termék hatására erekcióm tartós és erőteljes volt, bátran mondhatom, hogy ilyet még soha ezelőtt nem éreztem! A legjobb számomra az aktus időtartama volt. A szokásos 6-7 perc annyira elhúzódott, hogy háromnegyed óra (!!!)után már kényszerből, rásegítve fejeztem be mert már nem bírtuk szusszal! :)) Végre úgy éreztem, hogy tudok valamit újat nyújtani a páromnak! Mindenkinek bátran merem ajánlani, próbáljátok ki! (Attila)

Üdv! Aki még nem probálta a terméket és problémája van, vagy ha nincs is, de többet akar magából kihozni BÁTRAN ajánlom! Amit leirnak róla szó szerint IGAZ! Az utasitást követve 30perc és ott az eredmény! Én nagyon meg vagyok elégedve vissza tért az önbizalmam, teljesen kicseréltek, nem ismerek magamra éa a párom sem! Nincs mellékhatás semmi!.? Üdv, Zoli

Már negyedszer rendelem, Önöktől ezt a terméket és fantasztikus a hatása!!! Köszönöm! Először azt hittem, mint a többi reklámozott terméknél,hogy nagy kamú az egész,de nagyon kellemesen csalódtam!!!! (Petes J.)

Már többször rendeltem, használtam…nekem szuperül működik! Nem nagyon hittem benne, de valóban 2-3 napig tart a hatása…Nagyon jo termék! (Imi, Szeged)

Szeretném megköszönni a diszkrét postai utánvétet és kifejezni hálámat, amiért az Eromax tabletta ,amit küldtek visszaadta az önbizalmamat, és fiatalkori “keménységemet”. Fantasztikus és semmi mellékhatása nem volt. A szeretkezések száma és minősége a 20-as hozta vissza. 48 évesen elbűvöltem vele 35 éves kedvesemet. Köszönöm önöknek, és ismét rendelni fogok a cégüktől. (48 éves férfi, Bp)

Köszönetemet szeretném kifejezni, régen találkoztam ilyen céggel, aki gyorsan, megbízhatóan szállít és teljesen korrekt! Sok sikert kívánok Önöknek és köszönöm a terméket! (Sz Béla, Debrecen)

Minden tekintetben meg vagyok elégedve a termékkel, mert eredményes a többi kipróbálttal szemben. Valóban úgy volt ahogy olvastam semmi apróbetü..:) Ismerőseim közül hárman is rendeltek mikor meséltem nekik az élményeimröl… (B. R., Szentes)

Én a férjemnek vettem egy 12db os kiszerelést mivel gondjaink voltak. Először idegenkedett töle de aztán rájött hogy működik, utána már rendszeresen szedte. Azóta rendbejött a házasságunk hála Önöknek..-)? (Ildikó)

Nagyon elégedett vagyok, nem ez volt az első vásárlásom és továbbra is innen fogok rendelni! Egyszerű, gyors és hatásos! (Bálint)

Nagyon jo ez a termék! Örülök, hogy rátok találtam! Azóta minden sokkal jobb lett..:) A barátnőm nem kicsit szeret jobban..:-) (Ákos, Budapest)